googleadservices

Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 3
  • 2
  • 7

La ikke forskuddsskatt og moms være et hinderNår du har funnet den briljante forretningsidéen som du er overbevist om at skal selge, er det veldig lett at tankene går rett til inntjening av penger. Men det er viktig at du ikke glemmer forskuddsskatt og moms i oppstarten, og at du passer på at du får betalt dine skatter og avgifter på riktig måte, helt fra dag én.

For deg som akkurat har startet opp blir det fort en lang liste med utgifter, og derfor er det så viktig å passe på at du gjør alt riktig fra begynnelsen av. Å bli registrert for forskuddsskatt og moms er to av de grunnleggende tingene man må tenke når man starter et foretak, og hvis man trenger hjelp til å dette kan man enkelt få det hos en agent eller via sin regnskapsfører.

Foretakseiere må våge å spør om hjelp

Vi lever i en tid der foretakseiere ikke står alene, og hvis du ønsker tips og råd på veien, er det mange steder man kan gå for å få akkurat dette. Kompetansen er høy og erfaringene rike, så gjør deg selv en tjeneste og lær av andre. 

Dette finnes unike muligheter overalt, og hvis du velger å forfølge din mulighet er det naturligvis et mål å begynne å tjene penger så fort som mulig. Men ikke grav deg ned i krav og lover som er satt for foretakseiere. Vær sikker på at du gjør alt riktig, men vær smart og få hjelp til de tingene som er nye for deg. Det er ingen vits å sløse med dyrbar tid!

Momsregistrering

Når det gjelder moms, så kan man søke om å bli momsregistrert i det øyeblikket foretaket har nådd en omsetning på 50 000 kr. Det er også mulig å forhåndsregistrere foretaket hvis man har foretatt anskaffelser for 250 000 kr., men her er det egne lover som gjelder og prosessen kan være lang.

 

Registrer mva
image
Malin Soderstrom  642 visninger
senest oppdatert: 06/07/2018 1:51 PM
businessman11